Hem ljuva hem...

Ett hem är alltid ett hem. Det är så skönt att ha ett hem att komma hem till. Nu efter en vecka i Stockholm kändes det riktigt härlig att kliva innanför dörren, springa upp i mitt rum och slänga mig ner i min alldeles egna säng. =)
Visst, hotellsängar är sköna, och det är riktigt gott med hotellfrukost, men nog stämmer det ändå att "borta bra men hemma bäst".

Inom några veckor kommer mitt "hem"  byta plats. Från min lugna och trygga vardag i Piteå byts ut mot stora Stockholm med ett helt nytt jobb, det känns verkligen spännande och så härligt att få göra någonting helt nytt! :)
Troligtvis bosätter jag mig på ett superfint ställe på Drottningholm, har fått ett riktigt bra jobb som det inte gick att tacka nej till. Ett jobb som jag bara trodde att jag skulle få drömma om, nu ska det bli verklighet och det är på riktigt, när ska jag förstå det?

Under min vecka i Stockholm har det hänt många roliga saker, men jag nämner inte allt ;)

Sara tog en sista minuten ner till Sthlm och vi har shoppat, shoppat, ätit och fikat massor av gott, tagit oss en utekväll och sett hur mycket det finns att välja på i Stockholm. Sara, min kära vän, låt oss nu inte glömma Gunnar Grus eller allt annat som hänt. Ett minne för livet! =)

Nu ska jag packa upp alla mina kläder och allt fint jag har köpt.

Sköt om er och Kram på er alla!


RSS 2.0