Bushästen har visat sitt rätta jag.....

Det här med att uppdatera bloggen är inget som jag pririterar i nuläget....
Det har hänt en massa nya roliga saker! Wiggo sköter sig mycket bra, tisdag tränade vi för Eva, det gick bra för Wiggo men den som styr spakarna var ju inte riktigt 100%, onsdag red jag för Sigrid Bergåkra. Sigrid är så duktig! =) Wiggo skötte sig bra, vi har börjat flytta han nu för skänkeln i skritt och lite trav, han tycker att det är lite konstigt men det går ;)
Torsdag blev det Sigrid träning igen, Wiggo var så helt fantastiskt FIN!!!!!
Sigrid sa att allt blir så mycket mycket mycket bättre för varje gång hon ser honom och tydligen finns det en häst i Gävle trakten som är Wiggo är lik, hon såg honom även som unghäst och nu går han Svår Dressyr.
Det låter ju helt ok :) Inte för att jag tror att Wiggo kommer att gå det, men en liten bit på vägen ska vi väl ändå ta oss ;)

Idag så har det dock varit en märklig dag, jag hoppas för guds skull att Wiggo har haft det kul. För dagen lär kosta....Han är inte billig att äga om man säger så... Och då syftar jag inte på stallhyra och sånt, utan mer hans små bus han hittar på, tex, riva sönder grannens täcken. Och det blir så billigt eftersom vi mest använder Rambo täcken i stallet. Men men...ingen skada skedd, ingen har gjort illa sig så då är det inte så farligt egentligen. :)  Det är ju bara täcken.....det går ju att köpa nytt! tack och lov ;)

Sen måste han dessutom äta ett fodertillskott för att förbättra sin hovkvalité!
Och det här är det som funkar. =) Jag vill inte ge min häst något fodertillskott som inte är bevisat att det funkar, det här är det enda som jag hittills hittat som är vetenskapligt bevisat!
Man ser redan skillnad....tack och lov! För det är ju inte heller gratis! ;)
http://www.trm-sverige.se/mer_info.asp?produkt=115

RSS 2.0