Drömstallet

Sitter och kikar igenom lite bilder. Hittade igen några från Lövsta när vi var där på besök, vilken otroligt vacker gård! :) Trots att vi var där en dag när det tyvärr var ganska mulet och småregnade lite så visade sig gården ändå på ett fantastiskt sätt. Ett drömstall utan dess like!!! :D

Skrittmaskinen var inte riktigt färdig, men kolla in vad läcker den blir :)


Kika in sadelkammaren och den mysiga belysningen :)
Sorry, råkade visst ta med någons väska också =P


Checka in putshängaren för träns, i perfekt höjd :)


Stallet


Take Care!
Kram Bella


Hem ljuva hem :)

Så var man hemma och tillbaka på jobbet. Det är väldigt könt att sova i sin egen säng må jag då säga. ;)

Har varit en rolig vecka med familjen och kusinerna, mkt mat och gott fika så man känner sig som gravid i 8månaden, måste vila magen nu tror jag. I lördags fyllde Jessica år så då blev det utgång hela natten lång, var sen och käkade på ett kebab ställe och efter det blev jag jättedålig i magen. Måste helt enkelt lära mig att inte äta mitt i natten, magen pallar det inte. och det beror ju såklart inte på nått annat ;P Varje gång jag är ätit sent så blir det så här...:( Fast den här gången var nog värst eftersom att jag verkligen ville hem och mådde så illa att jag knappt kunde varken stå eller ligga. och jag hade en flygresa hem kvar..................
resan gick faktiskt bra, jag låg och vilade på stolarna vid gaten och ringde till några kompisar och fick fokusera på annat en stund så då gick allt över :)  

I tisdags var jag och hälsade på på mitt gamla jobb. Pelle plutt mitt älsklingsskrutt kom ju två i hans senaste Grand Prix start så jag var väldigt stolt över han :) Han är den finaste i hela världen....efter Fia förstås!!! :)


Pelle myser i boxen, en bild från i somras dock men han är lika söt fortfarande ;)

Fia är fotomodell

Fia har varit fotomodell idag när Ida har fotat  henne. Det hann bli lite mörkt ute men det blev faktiskt ganska coolt med det ljuset :) Tack för bilderna Ida! :)
Imorgon åker jag till Sthlm... Jag tycker att det är så jobbigt att åka från Fia, även om jag vet att Ida och Monica sköter om henne så bra. Vill ju höra hennes mysiga gnägg varje dag :)

PUSS PUSS PÅ MIN ÄLSKADE SOLSTRÅLE!!!

              


Födelsedagsdagen.

Det borde finnas en dag efter födelsedagen, som heter födelsedagsdagen, som typ juldagen efter julafton. Och på den dagen får man också en massa paket å sånt;P
Min födelsedag blev iaf väldigt lyckad, massa paket och sånt på morgonen, sen for vi en sväng till stan och handlade foder och sen till stallet för en liten uteritt. Sen blev det födelsedagsmiddag med mams och paps. Efter middagen trodde jag att jag skulle somna, jag var sjukt trött men när jag väl började göra mig iordning så blev jag piggare.

Åkte sen in till stan, hämtade upp Emma och sen blev det 90tals fest hos Sara och Micke. :)
kan dock säga att min klädsel inte var så 90tals inspirerad, fanns ju dom som varit så duktiga och tagit det lite seriösare men eftersom att jag alltid är i sista minuter med allt så han jag inte köpa eller hitta igen några gamla fula jazzbyxor eller benvärmare. ;P Blev lite singstar och sånt där, jag var ju klart bäst på gitarr ;) Ingen kan säga nått annat! ;)

På statt var det faktiskt ganska okej, roligare än sist jag var där iaf ;) Var bara in en snabbsväng på pentryt också, gick förbi Hela låååånga kön, eftersom vi hade "biljett" ;) Ibland har man tur! :)
Passade på att fånga Tibbe som fick ta en kort också =P


Idag är jag rätt så fräsch trots allt. Blev alldeles lagom igår så det är ju skönt att man orkar göra något idag då också så att inte all tid går till spillo. Det lät väldigt moget, eller hur?;)

Nu ska jag packa lite inför julveckan i Sthlm/Linköping, ska bli kul att få träffa familjen och hela släkten :)
kram Bella


Fyller år!

Jaaa. Nu har man blivit Tant Bella då! 20 år. nästa 30, och hälften 40 låter ju deprimerande, hur mkt ska man inte ha hunnit med innan dess? :O Shit.....
Jajaja! Ska snart åka till Fia, sen blir det en sväng till Stan och sen blir det 90talsfest och Micke och Sara och sen utgång. Ojojoj, jag börjar redan bli trött....stackars tant bella ;) Hur ska hon orkar? ;)
Det som känns bra nu det är att nu kan man ju alltid skylla på sin ålder och säga att man är gammal och klok ;)

Kram B

Nicke och Lisa i Chile

Har fått mail av storebror Nicke och hans flickvän Lisa som just nu befinner sig på resande fot. De är i Chile och vandrar omkring och upptäcker en massa olika platser och ser helt fantastiska omgivningar. Fick lite bilder på vildhästarna, visst är det häftigt? Och väldigt vackert? Se så fräscha och fina hästarna ser ut att vara! :)



Nicke spanar! :)


Hurtiga Lisa klättrar omkring! :)

Lars är ju så söt ;)

Är han inte för söt? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=QTDXvN2MhdA&feature=related
http://www.myspace.com/larsmusic

Klantskallen på Julkonsert

Ibland är man ju skickligast i världen. Iallafall var jag det i fredags e.m.
Det har varit något fel på ventilationssystemet i stallet så jag var tvungen att gå upp på en stege för att skruva ner en plywood skiva. Med min tur under veckan som gått så blev inte den här uppgiften så lyckad heller. Jag fick den först i skallen, över näsan och sen på läppen, för att slutligen åka ner på emelies skalle (som som tur var hade hjälm) och sen vidare på Anna-Karins huvud, Ak fick en bula och jag hoppas att emelie också klarade sig. Efter den lilla händelsen så hade jag fullt upp med att försöka förhindra så att inte emelie inte svimmade. Det gjorde hon som tur var inte. men bilden av att se mig blödande från näsan, både näsborrarna och munnen kan ju inte vara det allra vackraste man har sett i år.
Näsan blev blå och stor som en potatis, jag blödde ur båda näsborrar och spräckte upp läppen.  Kylde allt med en färsch och fin stallhandduk som var kall som is och smetade sen över zinkpudervätska över hela ansiktet typ ;)

I Dagsläget ha det läkt ihop riktigt fint. Igår när jag träffade Sara på stan och lite andra kompisar trodde de att jag hade blivit misshandlad. Det ser precis ut som att jag fått ett knytnävsslag över munnen. Usch!! Tur iaf att det finns smink så att man kan dölja det mesta ;)

Kom precis hem från kyrkan, pappa har sjöng med på Julkonserten! Det var så vackert och jag grät nästan när Kicki och Kören sjöng himlen i min famn! :)
http://www.youtube.com/watch?v=AZESd8bkvuQ

Ta hand om varandra för snart är det Jul! :)
Kram B

RSS 2.0