W. kommer i veckan! =)

Jaaa! =)
Som sagt!
Jag har köpt en häst nu, han kommer i slutet av nästa vecka! :)
Tjoohooo så kul det ska bli! :)
Det är en 4årig valack e.Weltruhm - GoldLack

Weltruhm har till exempel lämnat den godkända hingsten Weltman efter sig som Tinna Vilhelmsson tränar och tävlar. Weltman är otroligt fin! Och Weltman har i sin tur lämnat en häst som jag gillar super mycket nämligen Claras häst Welton! (Lussans stallchef och en av de jag jobbade med under min tid på Hogsta).
På tal om Lusstjejerna! Pratade med Elin idag och fick en massa roliga namnförslag till hästen, jag får som sagt döpa han helt själv. :) Åååååh vad jag saknar er!!! Önskar att jag bara kunde ta cykel eller bilen och svänga förbi och surra en stund med er, ni är så underbara, Alla tre! Ska snart komma ner och hälsa på! =) Då blir det fika och massa kvaller! :) puss på er! <3

Min nya häst är som sagt född 2005, och han är superduper snäll =)
Fick tips av en av mina tränare om han, han står i Tyskland just nu hos en Grand-Prix ryttare. Min supersnälla tränare kommer ta med han från Tyskland till hennes stall i skåne på söndag när de åker med deras övriga tävlingshästar. Sen får han stå där och återhämta sig några dagar innan han påbörjar sin resa upp till oss här. :)

Det här kommer bli dunderskoj!

Tyvärr lite suddig bild, tagen från videon så det är därför :)


Annars så händer det grejer. Som vanligt....
* Har börjat en vaktmästare i stallet, alldeles perfekt att ha någon som kan hjälpa till med alla fix och tricks som inte någon av oss andra hinner med även om vi vill. Tyvärr räcker inte tiden alltid till allt man vill. Så då blev den här lösningen PERFECT!

* Har haft en praktikant i veckan. Alltid bra att få extra hjälp. Tyvärr var hon sjuk tisdag, onsdag och torsdag så hon missade tre roliga dagar. Bland annat dressyrträningar osv. allt bör inte nämnas i bloggen...HAHA! ;P

* Har haft lektion för Lisa och hennes fina ponny idag. De var så duktiga! Härligt att se ekipage utvecklas! =)

* Stallet är nu äntligen färdigmålat, iaf stora stallet. ;) Har lite fix och tricks kvar...men det kommer, det kommer! =) Nu ska boxarna lackas, förhoppningvis kan jag fixa det på måndag:)
Oj...måndag...Jag börjar redan tänka på vad jag ska göra på måndag....när det  är fredag kväll/natt och klockan är 00.39  ja det är ju sjukt.....Men jag gillar ju mitt jobb så! :)

Dags att knoppa nu men innan det....såklart rengöring av ansiktet och fuktkräm! :)
Det hoppas jag att ni gör.   Ta hand om er hud!

Kram
/Bella

Stalltips!

Ett tips!
Kolla in den här sidan, http://www.sporthasten.se/

En mycket bra sida som uppmärksammar och skriver om nyheterna som andra medier har glömt bort.
Jag brukar gå in där och läsa och påminnas om något som hänt, och då är det så bra att få läsa om hur det gick sen osv..... :)


Sen kan man ju också avslöja......


Here I Am!

Here I am 
This is me 
There's nowhere else on earth I'd rather be 
Here I am 
It's just me and you 
Tonight we make our dreams come true 

It's a new world 
It's a new start 
It's alive with the beating of young hearts 
It's a new day 
It's a new plan 
I've been waiting for you 
Here I am 





Ny händer det grejer!

Nu händer det lite grejer här!  :)
Jättekul! :)
Avslöjar mer sen....säger inget än ;)

Nästa helg är det en equiterapeut, Karin "Kepan" Johansson, som kommer till oss och ska ha kurs. Rörelseutredningar för att ev. se om hon kan hjälpa till på något sätt där vanlig veterinärvård inte räcker till.
Ska bli jättekul, har hört att hon ska vara duktig. :)

Annars så är det mest målning i stallet just nu, håller på att försöka städa på dagarna efter ombyggnationerna som gjordes  i sommar, det har blivit jättefint även om det är mycket jobb kvar som ska göras. Men allt tar ju sin tid....och det får det göra också.
Som en vis man sa...
"Det är det eviga gnetandet som ger resultat!"  :)


RSS 2.0