BrunettBellas BlodBad på H&M.

Har suttit och letat efter en speciell bild i min dator men hittade så mkt annat, bland annat den här texten som jag skrev för några år sedan.

"

Men BRA bella.

Dagen började fiiiint, vaknade, vattnade blommarna och sniffade sköljmedel....*Skojjar sara! ;)*

Vid tolvtiden sätter vi oss i vår gröna bil på väg mot månen, men vi landar tyvärr i Luleå där vi helt enkelt få se om vi hittar våra astronaut kläder. Tant bella hittar en fint tröja på "Gina tryggve"  *Om jacob får be*

Väl inne på jakt efter en vanlig enkel tshirt vandrar Bella och hennes superdupergravida syster på väg mot ungdomsavdelningen på H&M i Luleå.
Men lilla tant bella tappar bort hennes mycket stora gravida syster, hur man nu kan lyckas med det. Och bella tittar efter kläder själv...ett litet litet tag. Tant Bella känner blodsmak i munnen och att hon är röd på handen. *pip* man ska inte vara i slaggis! ;P

Tant bella beger sig med raska steg mot sin syster och mamma, men dem är borta. Inget svar på dessa mobiltelefoner. Kanske borde ringa polisen? =O Jag hinner gå igenom hela H&M med blod rinnandes efter hela armen utan att någon liten själv kanske frågar om jag behöver att litet papper. Lulebor som går på H&M kanske inte kan prata, de kan bara gnälla. ;)

Väl framme på andra sidan H&M finns ingen mamma eller superdupergravid syster. Det finns bara mängder med string trosor och övriga "superläckra" underkläder.
- Va ska jag göra? tänker tant bella

Något måste jag hitta för att stoppa mitt näsblod för att jag vill iallafall inte gå runt med stringtrosor i nosen. Det är inte mode.... eh.. ;)

Efter ungefär en trettiondels timme för jag äntligen tag på papper av en snäll tant med fräknar i personalen. Tant bella blir glad men tant bellas blod i nosen visar att det kan ha samma hastighet som niagarafallet...inte så uppskattat.

Efter en liten stund blir jag nästan överfallen av en liten dam på ca fyra decennier som berättar i DETALJ hur jag ska göra för att stoppa näsblodandet. I samma sekund dyker min mamma upp och jag kommer mig tillslut till en personalomklädningsrum med toalett. efter att gå igenom H&m med blod på hela tröjan och handen. Jag kan inte komma ihåg hur det såg ut i personalomklädningsrummet som färg  på tapeter och dylikt men jag kommer däremot ihåg att det hängde 4st Gina tricot tröjor där. Hmmm.....Är inte H

&Ms kläder tillräckligt bra för personalen? ;)

Den tanten med fräknar lyckades lugna bella genom att säga:
- Du skulle nog behöva åka in till sjukhuset och bränna dig. Det är effektivt. De bränner med verktyg i din näsa, det är väll inte så farligt...?
Tant bella känner sig genast...ehe..mycket lugnare.

Tant bella tycker inte synd om sig själv, hon tycker bara synd om alla de människor som kollat på henne och trott att hon varit med i slaggis...Alla  de småbarn som tittat och undrat med frågande ögon...

Nu är det snart läggdags så nu ska tant bella gå å ta ett bad, ett blodbad kanske?
- Nä, jag är väldigt mätt på blod just nu..."

Haha, Kul Bella! ;)


Kusin-bröllop och Fia- finland fortsättning.......

Har inte uppdaterat bloggen på länge.
Förra helgen var vi på bröllop, min kusin gifte sig i en vacker kyrka utanför Umeå :)
De var så fina, hans kommande fru hade en enkel klänning och håruppsättning och det var så himla fint, så enkelt men ändå så vackert :)


dagen efter bröllopet blev det lunch hos brorsans tjejs föräldrar, mycket trevligt! :)
Blev lite minigolf också, jag spelade inte, för jag är en så dålig förlorare =P








Vad gäller Fia så var vi i Finland igen för ytterligare ett besök på Hästkliniken där i Uleåborg.
Henrick är så duktig så han är den som får göra något med min häst, de andra veterinärerna som finns här i kommunen är ju inte mkt att hänga i julgranen.
Så....det blev en ordentligt undersökning, med longering och ultraljud i flera olika leder. Ingenting hittades förutom att facettleden på vänster sida är 5mm högre än på höger sida. vilket innebär att hon nu är utdömd som träning- och tävlingshäst hon är i bra i form så hon blir inte helt utdömd som häst. Utan bara som tränings- och tävlingshäst.
Kan gå lättare skogsridning i skritt och trav, och Henrick såg en ljus framtid för henne som Avelssto.
Innan jag skulle åka avslutade han med att säga "Hem och leta hingst nu. Det är inte ofta man har möjligheten att avla på ett så fint sto med så pass bra stam." ;) Kul, LillFia är fin! :)
Önskar dock att jag fler stallplatser att fylla ut för då hade valet varit självklart...men men det löser sig! ;)

Falsterbo 2009, snart!!!! :)

Eli och SunePune har kvalat in till Falsterbo Horse Show 2009!!!!
TJOHHOHOHOHO!!!! =)
YEAH! :) Fick ett sms av Elin sent i lördags natt, Kvalad till falsterbo, You'll be there! =D

Jag sa till elin sist jag var och hälsade på, kvalar du till Falsterbo så åker jag, annars gör jag det inte.
Jag är Bella som håller vad hon lovar! =)
Så det blir falsterbo!! Åååååh! Så kul!

Jag och Strumpan Pumpan är det som åker!
Vi har pratat lite om det ikväll och jag har precis suttit och kikat igenom lite biljetter osv.

Har varit på Dressrryttarmöte ikväll. Var jättekul att träffa alla! :)
Helt klart bra av Camilla och Eva att ta tag i det! en stor tummen upp till dem!
Väntar med spänning på nästa tillfälle som vi kan träffas. Hoppas att det inte dröjer allt för länge, är kul att få träffa alla, även avsuttet också. =)


Måste verkligen köpa nya stövlar. provade ett par fina från cavallo i måndags, men tyvärr var de för smala i foten.
Vill ha ett par sånna här. Från königs!! <3 Mammi!!! ;)



The Bed is Calling!!

Ingen röst men trots allt- Toppendag på BRK

Toppenresultat idag för stallets hästar.
Det blev vinst för Tifony både i B:3an och debuten i A:3! Hon var så himl duktig! Lite små missar på vissa saker så vi som känner henne vet att hon kan så mkt mer än så och det såg även domaren :)

Tyson gick LA1an på 69% så han var ju också en stjärna idag :)

Vädret har växlat fram och tillbaka hela dagen. Usch vilket väder, fint väder och sen helt plötsligt börjar det hagla, precis när Tif ska in, och så öser det ner som bara den. usch usch!
Det finns en stad på jorden, där solen aldrig ler, den staden heter Boden, dit vill jag aldrig mer!!
Så sant så.
Fast jag vill dit imorgon också däremot ;)
I natt sov jag och chefen på Hotell, det var mest raggare ute i Boden när vi skulle till Hotellet så 2 bilar körde i rondellen vid hotellet och tutade och höll på åt oss när vi stod utanför hotellet och väntade på att få komma in. Astöntigt, en sak ä säker, aldrig bo i boden!!!
I morse vaknade jag och kunde inte prata, hade helt tappat rösten. Jag fick viska hela morgonen innan frukost, fick i mig lite the då men efter det har jag låtit som en liten kille som är i målbrottet. Jag låter fortfarande helt förjävligt. Har faktiskt aldrig någonsin haft en sån här förkylning, visst har man haft feber och sånt, men inte bara snorande och en massa halskrångel. Skulle dock behöva åka och ta nått prov, så att det inte är någon influensa eller nått sånt.
Det här röst krånglet kom ju heller inte så passande då man ska stå och hjälpa folk på framridningen och måste ropa ut en massa grejer, men det gick ju bra iallafall. :)


Jaja, annars så. Jaaa.... vad ska man säga?
Allt löser sig väl till slut, det brukar ju vara så iallafall! ;)

Kram, Bella.


mkt mkt mkt

På hemmaplan igen. Jobb i veckan, tävling i Boden i helgen. Längtar! :)
Tif ska dit och visa upp framhovarna, spännande! ;)

Är så mkt med allt just nu. Och som grädde på moset eller stjärnan på granen så har jag dessutom dragit på mig en förkylning. Jag är ju typ aldrig sjuk, tack gud för mitt immunförsvar! Det var verkligen en skänk från ovan ;)
För mkt, mkt mkt, vet inte riktigt någonting just nu, verkligen ingenting. Så nu kan jag bara bli klokare iaf. så något gott kommer nog komma fram till slut. Hoppas jag! :)

RSS 2.0