Min Pärla kommer imorgon!

Sådärja! Nu står Pärlan på transporten och kommer upp hit till mig imorgon kväll/natt.
Ska bli så kul och roligt att ha häst igen, det här året har varit väldigt tomt och jag har hela tiden känt att det är något som saknats. Är mkt grejer som ska handlas och shoppas nu så jag vet inte riktigt vart jag ska börja...Men KUL är det! =D




Här hemma är det mkt på G!
Vi håller på att bygga ny veranda...fast jag står mest och tittar på måste jag erkänna. Smälde i en skottkärra i knät imorse så jag haltar just nu. Jättemysigt. Verkligen...speciellt när man ska ut med alla hästar på morgonen.... ; )

Den senaste tiden har allt varit väldigt Vitt. Den senaste veckan har jag målat, målat, målat och målat, vitt vitt vitt vitt.... Hemma och på jobbet. Sommartider och allt ska fräschas upp inför hösten och vintern, det är det som är så kul tycker jag. Att alltid ha projekt på gång, det ger mig ännu mer inspiration för framtiden.
Har ett annat projekt också som jag inte ska avslöja riktigt än...Det kommer i något framtida inlägg. I Promise!

Kraaaam

Sommar!

Det var ett bra tag sedan som jag skrev här inne på bloggen, har tyvärr haft grejer och göra och har inte riktigt prioriterat den så speciellt högt.
Jag jobbar i sommar men har kommit hem från 2veckors semester tillsammans med mamma och pappa, har rest runt och letat och letat häst som bara den. Har äntligen hittat vad jag söker, ett 9årigt sto från Tyskland e. Andiamo-Godehard. Snygg häst som är underbart snäll och har förhoppningsvis kapacitet att klättra lite högre upp i klasserna.


På Måndag morgon kl.9.30 är besiktningen så då kommer jag nog vara rätt nervös tills beskedet kommer om hon har gått igenom eller ej. Om hon går igenom så åker hon upp hit och är här på torsdag-natten mot fredag :)

Kram B.

RSS 2.0