Nytt nytt! :)

Jaaa! Nytt Nytt.
Nya möbler i mitt sovrum som jag gillar mycket. =)
Här äntligen fått fixa till där inne och det blir så fin så fint, allt börjar komma i sin ordning, men 100% nöjd blir man väl aldrig......joo jag är faktiskt jäkligt nöjd...MEN det skulle inte vara helt fel med det å det å det å det.... =)

På Onsdag ska Fia kollas igen så då får vi se om hon är dräktig :)
*håller tummarna för det*

Jag har en lustig känsla i magen om att hon är det så jag hoppas verkligen att den stämmer ;)

Hon är iaf, som en någon sa "påsatt och lycklig". Kan inte ljuga och säga att det inte är sant, för hon verkar väldigt lycklig just nu! :)

I helgen är det Piteå Dansar och Ler....vad gör jag? Aaa, jag är hemma, har sett en mysig film om bröllop när alla andra är ute och festar, har fått något krupp i en muskel i ryggen och så hade jag ingen lust att gå ut ikväll när det var så trist väder. Sitter hellre här hemma och luktar på blommorna ;)
Börjar kännas lite bättre i ryggen nu iaf, vet inte vad för knäppt jag har gjort. =S
MEN! Till Imorgon har jag bestämt mig till för att det ska vara borta!
För då blir det fest och mat hos en kompis och sedan in på PDOL, tror att det kommer bli en riktigt höjdarfest hos Stumpan :)


Och så har jag fått ett nytt jobb!!!!
 TJOOOHOOOO!   =D
Mer om det i nästa blogginlägg ;)

Ny häst på G! :)

Jag har en ny häst på G! =)
Än så länge är allt lite hemligt ;)
Är helt underbar att rida, ger en fantastisk känsla! :)
dock måste jag hitta knapparna lite mer och vi måste lära känna varandra, men så är det ju alltid.
Blir spännande! :)

Gissa Hästen!  Här är den!!! ;)



För FIAs del så ska hon kollas igen idag, hon är kvar på seminstationen i Morjärv och ska ev. insemineras imorgon med Highlight 874 :)

"HIGHLIGHT 874 är den enda sonen i Sverige efter den berömde Nimmerdor, som blivit utsedd till århundradets hingst. Ur Highlights stofamilj (Sina-familjen) kommer ett tiotal internationella hopphästar, bl a JPC Modesto, Rolf-Görans MacKinley och Cavalier. Highlight har genom bra förärvning fått värdebokstav A och bevisat att han lever upp sin superba härstamning med fölchampionatsvinnare, talangjaktsvinnare med 10-10 i hoppning, hoppsegrare i Kvalitetstävlan, semifinalistvinnare i Scandinavian Open i dressyr, finalister i Breeder´s Trophy och flera hopp- och gångartsdiplom. Sonen Stroller vann Kvalitetstävlan 2003 med 40 p exteriört och 889 i gång). Highlight har en godkänd son i ridponnyhingsten LOTUS RP 131. 2007 blev sonen Benjamin Ö bästa Riksföl i hoppning med 93%. Dottern Lonely vann Ponnychampionatet för 6-åringar i dressyr i Falkenberg 2008 med 83 %. Highlight har uppmärksammats i USA och används även där. Highlight har mycket hög dräktighet både på transport och fryst. Hans mycket fina temperament har blivit hans signum."
Hämtat från Stall Millegarne, där Highlight står uppstallad,



Highlight när han var lite yngre. =)

Huller om Buller för Buller å Muller

Jaaa...inget går riktigt som planerat. Men det är väl det som är tjusningen med livet verkar det som. Eller är det inte så? :)

Inget bestämt än. Bara muntliga avtal och att så mycket kan ändras bara på någon timme är ju helt sjukt.
jaja, känns skönt iaf, även om det ändå är jobbigt också. men men....det blir nog bra såhär iaf......för oss båda...

Återkommer med mer info.

Btw!
Så är jag rätt ofta med i radio nu den senaste tiden. ;)
Tänka sig! ;) Fick ett samtal från Elin i Sthlm idag, hon hörde mig när jag pratade med Laila Bagge om Idol osv. tidigare har det varit BlondinBella(2008), Bob hansson och Therese Alshammar. Skitroligt faktiskt! ;)

Den här är ju nästan bäst ;) Inte min fråga dock.....men någon annans....ni kanske känner igen det ni som känner mig....
http://www.youtube.com/watch?v=J3-PIQ6oN8g

//BrunettBella

RSS 2.0