Hogsta Spa del2

Allt har gått fint idag :) Superväder hela dagen och varmt och skönt! :) Härligt när det orkar upp ute :)
Lisa hann med att fota när C red Guiness imorse. De är så fina tillsammans! :) Ett par som verkligen klär varandra! :) Nu är R och C i Holland, de har 22 grader och typ sommar där. Skönt! Det är de VÄL värda att få åka på en sådan resa!
Efter mock och rykt hann vi med Hogstas SPA del 2 idag också, vilka puddingar som kom ut på stallbacken ;) WOWWOW! ;D
Har bilder i mobilen och måste försöka få in lite i bloggen snart...det är ju den där himlarns kabeln som ska fixas först ;)
Har träffat en Wiggokopia idag på anläggningen, måste fota honom och göra ett kollage, de är sååå lika! jag trodde det var Wiggo som stod i stallet :)
Har även en kul nyhet för sommaren-Hösten...Kommer bli skoj! :) Hoppas att det blir av =)
Imorgon ska lyxbilen lämnas igen, kommer sakna den i massor ;) får väl komma ner och hälsa på och provköra den snart igen.....hehe =)
Efter stalljobbet bar det av norrut på E4an, köer köer! första dagen det var kö på riktigt.
For en sväng till Infracity för shopping på Hööks och Horze.  Sen när vi kom hem blev det en god middag, lax och potatis som smakade ljuvligt! Hungriga tjejer! =)
Nu blir det lite Tv och sen lite sömn för klockan står på 04.45 ;)
Alla andra i huset sover redan.....ZZzzzz.....<3

Dressyrinspiration på hög nivå! :)

Några dagar har gått här nere och det verkar som att vi har tagit med oss snön hit ner ;)
Snö på morgonen och strålande solsken på dagarna! =) Söndag kväll hanns det med Cupcake bak som vi njöt av på måndagen, det blev riiiiiktigt goda!
Dagarna går så fort och det är härligt att vara här ett längre tag så att man hinner prata med alla.
Vi pratade idag om att det kändes som "på gamla goda tiden" och insåg en stund senare att det har hunnit gå 2år sedan jag slutade.... Tur att det inte är alltför långt bort att åka ner för att hälsa på! Hade ju varit guld om man bott liiiiite närmare så att Wiggo också hade kunnat få följa med. Utvecklingsmöjligheterna här är otroliga! Och här blir man verkligen sååå inspirerad! =) <3
Både igår och idag har vi hunnit med att sitta en stund i ridhuset och tittat på flera fina ekipage :)
Piaff, passage, piruetter, byten i varje m.m m.m    Muuuuums!!!! För nu har jag hjälpa dem att fixa så att de har så otroligt snygga händer! Vi hade en SPA-stund efter lunchen :) MYYYYS! <3
Jag ska sköta TangoBango Onsdag och Torsdag då R är borta, så då blir det en massa myyyys! Han får Wiggos dagsranson ;) Finfinfina Tango var så SUPERFIN när R red idag. Vissa ögonblick önskar man att man hade filmkamera i ögonen. Han är såå läcker!!!
Tusen miljoners tack till Emelie och Mamma som sköter om Wiggo och Duster när jag är borta. Och till Pumpi som rider :) Känner mig så trygg!!
kraaam

Första dagen på Hogsta

Första praktikdagen idag för Lisa hos Louise Nathorst på Hogsta.
Dagen började med att vi fick skjuts ut till stallet av Mammsen min. Att få se Drottningholms slott varje dag i morgonljus är något som jag helt glömt bort, vackert slott men den här årstiden så känns det inte direkt rättvist mot slottet ;)
Först visade jag Lisa logstallet (som jag tidigare har jobbat i) och alla fina hästar som står där! UnderbaraÄlskade Pelle kände igen mig tror jag, han är så söt! :) Fick även se nya hästen som A har köpt :) Och sen de underbara Schumi och Diablo. Tiden går så fort! Lilleman har ju blivit så stor!!! =) Härligt att träffa Soffi också. =)
Sen begav vi oss för att starta upp dagen i Lussans stall. Clara och Rebecka är så himla härliga! Vilka brudar!!! Er har jag saknat mycket mycket mycket! :) Elin kommer imorgon så då blir styrkan komplett ;)
Det blev lite städning, avtorkning av diverse olika saker, ryktning, fodring för att sedan gå ner till ridhuset och kika. Åtta ryttare red under samma tak, piaff, passage, piruetter, ökningar m.m m.m En sak är säker! På Hogsta kan de ridhusreglerna! :)
Sen blev det fortsatt rundvandring, ryktning, putsning och lite annat..... ;) Tack underbara tjejer! =)
Har fått låna R's bil! och den är i en klass för sig! Där kan vi snacka om Lyxbil!!! ;D WOWWOWWOW!!!!
Hem till en god middag som stod serverad!
Har bakat cupcakes till morgondagen ! ;)
Peeeeeeelle!!
Kraaaaam!!!

Lisa har anlänt till Sthlm nu!

Ja! Nu är vi här! Jag kom till Sthlm igår för att fira en nybliven pappa och 30åring.
Det blev middag på underbara Koh Phangang, vi var 20pers så vi fick ett eget rum att fira i tillsammans! ;) Den här restaurangen är otroligt mysig och man får känslan att man sitter på en restaurang i Thailand, man gick över små broar förbi vackra fiskar och med vackra målningar på väggarna som ger en känsla av att man sitter på en strand i Thailand!
Underbart väder här idag! Sol och 10grader varmt! Att höra klackarna mot torr asfalt är ju helt underbart ;)
Idag hämtade vi Lisa på Arlanda, sedan begav vi oss mot sthlm för att äta lunch, med glass som efterrätt!
Sen blev det en sväng inne på IKEA för att hämta lite inspiration :)
Nu blir det att snart fixa middag med hela stora familjen, det blir grillat. Mums!
Min söta systerdotter Annéa och min söta Brorson Albin har precis kommit. Myyyyyyyys!!!!!!
Kraaaam från Sthlm
Bella & Lisa!

duuuktig pålle kämpar på ;)

Vilken Vecka! =)
Tisdag och Onsdag red jag för Sigrid, Hon tyckte verkligen att det har hänt mycket sen sist.
Det är det som känns så kul med unghästar, det händer så mycket hela tiden! Och det har hänt massor sen jag köpte honom för.....snart fem månader. shit! vad tiden hr gått fort!!!
Oj så härligt! Wiggo har varit sååå fin! =)
Jag älskar verkligen denna häst! Han är UNDERBAR!!! =)
Torsdag blev det raspning av tänderna och det var lite vasst så nu känns det skönt att det är fixat. Torsdag blev det även ett Eva pass, red ett lugnt pass med lösgörande jobb. W tyckte att det var skönt att få jogga efter två dagars träning :) Gjorde en rolig övning på lektionen och även här är det kul att känna utvecklingen som sker i den lilla kroppen ;)
Fredag morgon blev den en tidig morgon, ut med W upp i ottan för lite jogg på lina innan det blev stress,stressstress för att hinna med alla hästarna innan flyget till Sthlm.
puss puss puss min lilla W!

RSS 2.0